عصرانه با گل کلم

کم کم به فصل پاييز نزديک ميشويم، خيلي از خانم ها در اين فصل گل کلم مي خرند و با آن ترشي يا شور درست مي کنند. اما گل کلم کاربردهاي ديگري هم دارد و مي توان با گل کلم يک عصرانه دلپذير يا يک پيش غذا درست کرد.

کم کم داريم به فصل پاييز نزديک ميشويم، خيلي از خانم ها در اين فصل گل کلم مي خرند و با آن ترشي يا شور درست مي کنند. اما گل کلم کاربردهاي ديگري هم دارد و مي توان با گل کلم يک عصرانه دلپذير يا يک پيش غذا درست کرد.
ابتدا گل کلم را به صورت بوته هاي کوچک در آورده و به دقت مي شوييم و مي گذاريم با کمي آّب به مدت 10 دقيقه بپزد.
در يک کاسه دو عدد تخم مرغ و نمک و کمي فلفل قرمز را با چنگال ميزنيم. اگر دوست داشتيد مي توانيد چند قطره زعفران آب کرده نيز به اين مواد اضافه کنيد.
در يک بشقاب تخت يا سيني پودر سوخاري بريزيد. حالا خلال دندان برداريد و در ساقه گل کلم فرو کنيد . گل کلم را در تخم مرغ فرو برده و در پودر سو خاري بغلتانيد.

يک قابلمه کوچک يا شير جوش برداريد و در آن به اندازه اي روغن بريزيد که گل کلم ها کامل در آن فرو رود و خلال دندان بيرون از روغن باشد. بگذاريد گل کلم ها آن قدر سرخ شود تا طلايي رنگ شود.
عصرانه شما آماده است و مي توانيد با سس کچاپ يا سس سفيد ميل کنيد.
نکته: اگر دوست داريد گل کلم ها سفت باشند آن ها را نپزيد.
براي اين که نفخ گل کلم از بين برود، مي توانيد آن را دو ساعت در آب و نمک بگذاريد.