پودر ژله 2 بسته . پودر ژلاتين ? قاشق چايخوري . شکر 2 قاشق چايخوري
آب جوش 2 ليوان . آب سرد 1 ليوان . شير يا بستني 1 ليوان . برش هاي ميوه به مقدار لازم
ژله بستني
طرز تهيه : قالب ژله را به مدت 15 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد تا سرد شود ؛ براي تهيه اين دسر به دو نوع ژله نياز داريد و هر ژله را بايد جداگانه اماده کنيد.
1 قاشق چايخوري پودر ژلاتين و 1 قاشق چايخوري شکر را بهمراه يک بسته پودر ژله درون يک ليوان اب جوش بريزيد و خوب مخلوط کنيد تا مايع شفاف شود سپس يک ليوان اب سرد به ان اضافه نمائيد.
ميوه ها را خرد کنيد و کف قالب قرار دهيد سپس ژله اي که اماده کرده ايد روي ميوه ها بريزيد سپس ژله به مدت 1 ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
بسته دوم پودر ژله را باز کنيد و داخل کاسه با 1 قاشق چايخوري پودر ژلاتين ، 1 قاشق چايخوري شکر و يک ليوان آب جوش مخلوط کنيد و هم بزنيد تا شفاف شود سپس 1 ليوان شير سرد يا بستني نرم شده ( بستني را هم بزنيد تا نرم شود ) به ژله اضافه کنيد.
پس از اينکه ژله خودش را گرفت از فريزر خارج کنيد و ژله دوم را روي ان بريزيد ؛ ظرف را 3 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ژله دوم نيز بسته شده و اماده سرو شود ؛ براي سرو ابتدا قالب ژله را براي چند ثانيه درون ظرف اب جوش فرو ببريد و بلافاصله درون بشقاب سرو برگردانيد.
نکته ها : پودر ژلاتين براي اين مورد استفاده قرار ميگيرد که وجود ميوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنين ژله سريع تر اماده و بسته شود.
قبل از ريختن لايه دوم بايد از استحکام ژله زيرين مطمئن شويد تا ژله ها باهم ترکيب نشوند ، براي داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنيد.