ژله با تزئین هویج

مواد لازم:
ژله آلوئه ورا 1 بسته
ژلاتين 1 ورق
هويج درشت 3 عدد
شکر 1 قاشق
نصف گردوي درشت 6 الي 7 عدد
تمشک 15 عدد يا بيشتر
آب 3 ليوان

طرز تهيه :
_ هويج را درسته بپزيد بعد درشت و طويل رنده کنيد
_ ورق ژلاتين را در آب سرد حل کنيد
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روي آب و ورق ژلاتين بريزيد و روي بخار کتري يا روي شعله پخش کن با حرارت بسيار کم حل کنيد.
_ ژله را در قالب بريزيد و هويج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنيد و در يخچال بگذاريد
_ پس از نيم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از يخچال در آوريد و با يک قاشق سعي کنيد گردو و تمشک و هويج را به سمت پائين تر هدايت کنيد چون گردو به علت سبکي در بالاي ژلاتين قرار ميگيرد .