ترشی مخلوط گل کلم

گل کلم 1 عدد . هويج 500 گرم . ساقه کرفس 1 دسته . سيب زميني ترشي 500 گرم
سرکه مقدار لازم . فلفل سبز تند 5 عدد . نمک مقدار لازم . ترخون و پودر گلپر مقدار لازم

طرز تهيه : تمام سبزي ها را بشوئيد و خشک کنيد سپس سبزي ها را به اندازه دلخواه خرد کنيد.

سبزي هاي خرد شده و فلفل هاي تند را درون شيشه هاي مناسب قرار دهيد و روي انها مخلوط نمک و سرکه بريزيد و تا لبه شيشه ترشي پر کنيد سپس شيشه هاي ترشي را در جاي مناسبي به مدت 2 هفته قرار دهيد تا ترشي ها اماده مصرف شوند.

در صورت تمايل از مقداري کلم سفيد يا قرمز هم ميتوانيد استفاده کنيد ، براي قرمز شدن رنگ اين ترشي کمي آب لبو به سرکه اضافه کنيد.